Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
<

Het Verloren Kabouterdorp

A cache by Didgedude Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 05 June 2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Op zondag 5 juni starten we om 9u30 met een gezellige Meet & Greet. Om 10u kan iedereen op zoek naar het verloren kabouterdorp. Als jullie willen weten waaraan jullie te verwachten, dan kijk zeker eens naar deze: GC5Q2BJ.

Als alles volgens plan verloopt zal er op het einde een uniek logboek te tekenen zijn. Ik hou jullie op de hoogte...

De kostprijs is 5€, te betalen op de dag zelf. Hiervoor krijg je een listingboekje, een consumptie, een knabbel voor onderweg en een klein aandenken. Geef in je attend-note even aan met hoeveel personen je komt.

En dan het verhaal... Het is op kindermaat geschreven, maar net zoals bij 'De Gouden kat van Don Quichot' zullen ook de volwassenen hier  plezier aan beleven. Zowel aan de opdrachten als aan de mooie, afwisselende omgeving.   

Het Verloren Kabouterdorp

Kabouters bestaan niet. Of toch? Onlangs vonden we een stapel oude documenten in een geheimzinnige taal. Geleerden werkten maanden om alles te ontcijferen. De geschriften bleken opgesteld door een vreemd, maar vriendelijk volkje dat in de Lommelse bossen woonde. Ze waren niet groter dan enkele appels hoog, en ze leefden in bomen en holen onder de grond

De kleine wezentjes hielpen de vele arme mensen en waren daardoor erg geliefd. Maar dat waren ze niet bij iedereen. In een groot kasteel woonde een boze tovenaar die erg jaloers was op de kabouters. De mensen hadden hem niet meer nodig omdat de kleine wezentjes al het werk opknapten. Op een koude winterdag had de tovenaar er genoeg van en sprak hij een vloek uit. De kabouters werden voorgoed opgesloten in hun kabouterdorp. Niemand vernam ooit nog iets van hen.

Helpen jullie de vloek verbreken? Maak je klaar voor een moeilijke tocht vol gevaren en opdrachten, op zoek naar het verloren kabouterdorp. Pas onderweg goed op, want de geest van de tovenaar zou nog in het bos ronddwalen…

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.