Skip to Content

<

Kahden katon alla

A cache by dumlex Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/23/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Perus kätkö.

Itse purkki on small, mutta camoon mahtuu pieniä kulkijoita.

Purkissa on kynä.

Käsittelethän camoa varoen.


Jalmari ja Josefiina ovat asuneet yhdessä jo usean vuosikymmenen.

Eräänä päivänä he päättivät yhteistuumin muuttaa kaupunki asunnostaan maalle. Maalle muuto oli ollut molempien haave jo pitkän aikaa. Olihan he kumpikin kotoisin metsäisiltä mailta. Josefiinan lapsuuden koti oli ollut syvällä metsässä savon sydämessä ja Jalmari oli kotoisin keskisuomen suuren suoalueen laidalta.

Nuoruusvuosina he tapasivat toisensa eräänä varhaiskevään kuulaana aamuna. Yhteenkuuluvuuden tunne oli vallanut heidät ja he muuttivat saman katon alle asumaan. Pariskunnan ensiasunto oli kaikkea muuta kuin se mistä he olivat haaveilleet. Kerrostalo asunto suuressa kaupungissa.

Josefiina olisi halunnut hääräillä keittiössä sekä tehdä tunti tolkulla käsitöitä ja muita askareita omassa pikku mökissään. Jalmari taas olisi halunnut puuhailla erilaisten nikkarointi ja korjaus töiden parissa. Erityisesti Jalmari rakastaa huonekalujen entisöimisestä ja korjaamisesta.

Vihdoin heidän yhteinen unelma toteutui ja he löysivät pienen asunnon maalta. Innoissan he pakkasivat pienen omaisuutensa ja lähtivät muuttoauton kyydissä kohti uutta kotiaan.

Onnellisina he sisustivat kotinsa ja asettuivat aloilleen. Jalmari korjailee erilaisia puusta tehtyjä tavaroita. Hän onkin löytänyt heidän kaikki tavarat ja huonekalut kierrätyksestä ja korjannut ne käyttökelpoisiksi heidän käyttöönsä. Josefiina taas puolestaan viihtyy kotitöiden parissa sekä nauttii käsitöiden tekemisestä, joihin hän kerää materiaalit kierrätyksestä ja kirpputoreilta.

"TOISEN ROSKA ON TOISEN AARRE" onkin heidän mielilause.

Josefiina ja Jalmari elelevät rauhallista elämäänsä nauttien jokaisesta hetkestä. Itsekkätä he eivät kuitenkaan ole, joten voit kurkistaa heidän kotiinsa ja tervehtiä heitä. Josefiina ja Jalmari toivottavatkin kaikki tervetulleiksi kotiinsa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

654 Logged Visits

Found it 643     Write note 6     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.