Skip to Content

<

Elfenpad Bonus Oberon

A cache by familiemaas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/21/2016
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Op bovenstaande coördinaten kun je alleen asperges vinden en niets wat met deze cache te maken heeft

Elfenpad is een serie van 11 traditionals en een bonus. In elke traditional (behalve #4) tref je een getal voor Noord en een getal voor Oost aan. Verzamel de bonusgetallen in elke cache om de bonus te kunnen uitrekenen. De behuizingen van de Elfenpad serie zijn soms wat teer en fragiel dus graag extra voorzichting bij de caches. In de meeste is ook wel ruimte voor travelbugs.


Tel alle gevonden getallen voor NOORD op en tel alle getallen voor OOST op. Voeg een punt voor duizendtallen toe dus 4567 als 4.567 Vul deze getallen in de volgende formule in om de coördinaten van de bonus te vinden: N51 2(NOORD) E005 1(OOST)

Als je de hele serie doet ben je ongeveer 6,5 km onderweg

Met de voorbereidingen ben ik vaak in dit bos geweest en regelmatig heb ik reeën gezien. Natuurlijk ook andere dieren maar reeën blijven toch mijn favoriet.

Helaas kom je zoals in zoveel bossen ook hier nog weleens een illegale crosser tegen. Sommige mijden je of draaien zelfs om maar andere rijden de vouwen uit je broek dus ben hierop alert.

Let Op: Delen van de serie zijn redelijk goed met de fiets te doen maar tussen #4 en #6 is een stuk waar diepe geulen zijn en het zelfs met een mountainbike zwaar terrein is. Vooral in natte periodes kunnen stukken hier moeilijk te passeren zijn.


Na #4 volg het pad verder en ga je de eerste gelegenheid rechts. Sinds de aanpassing van #5 op 18-02-2017 kom je dan eerst #6 tegen en dan pas #5. Voor diegene die #4 toch overslaan is de keus het best om na #3 direct naar #5 te gaan. Vanaf #5 ligt #6 slechts op 200m afstand. Het stuk zwaar terrein sla je dan over. Natuurlijk kunnen de andere paden in natte periodes nog steeds modderig zijn..


Update oktober 2018: Helaas is na 2 jaar cachebezoek veel van de originele aankleding kapot of verdwenen. Ik denk hierbij aan de home-made deurtjes, kiezelpaden voor de deurtjes, home-made hekjes. Gelieve hier 'doorheen' te kijken.

Update februari 2019: #6, #7,#8 en #11 hebben een onderhoudsbeurt (upgrade) gekregen. Hopelijk blijven deze creaties lang intact.


Voor de liefhebbers heb ik ook een banner beschikbaar. Uiteraard alleen plaatsing na voltooiing.

 Elfenpad Bonus Oberon

Kopieer hiervoor de volgende code naar je profielpagina:

<a href="http://coord.info/GC6J7W1"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/85dbc792-be5d-4574-b3c6-e20698ef12f8_l.jpg" alt="Elfenpad Bonus Oberon" title="Elfenpad Bonus Oberon" width="200" height="150" />


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

1,286 Logged Visits

Found it 1,257     Didn't find it 8     Write note 18     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 130 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.