Skip to Content

<

Kurkista kuuseen

A cache by arisoft Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/12/2016
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä on erityisesti geokoirien ulkoilutukseen sopiva noin kahden kilometrin pituinen multi. Jos sinulla ei ole geokoiraa, niin voit toki ulkoiluttaa myös geopuolisoasi tai geolapsia tällä multilla. Multin reitti sopii mainiosti myös geopolkupyörän ulkoilutukseen, vaikka kävellen tästä nauttii varmasti enemmän. Auto kannattaa jättää parkkiin alkupäähän, sillä välipisteiden lähellä ei ole laillisia parkkimahdollisuuksia.Multi aloitetaan normaaliin tapaan etsimällä piilotettuja koordinaatteja. Koordinaateista on kuitenkin jätetty asteet pois, eli lisää aina N60° ja E024° löytämiesi minuuttinumeroiden eteen ja lisää tarvittaessa etunollia desimaaliosaan. Välipisteillä koordinaatit ovat joko näkyvillä tai ne on piilotettuna mikroon. Kaikki välipisteet ovat toteutukseltaan erilaisia.


Lopuksi tulet paikkaan, josta ei enää löydy koordinaatteja eteenpäin. Sen sijaan huomaat olevasi lähellä silmää, joka katselee sinua. Itse asiassa näitä silmiä on kaiken kaikkiaan kaksikymmentä. Kahdeksannen ja yhdeksännen silmän välistä pääset kätevästi pujahtamaan kätkölle, jonka löydät kun kurkistat kuuseen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

194 Logged Visits

Found it 176     Didn't find it 10     Write note 4     Publish Listing 1     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.