Skip to Content

<

Pärnäsen korjaamo

A cache by MalluFin Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/3/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pärnäsen korjaamo on helppo peruskätkö. Kätköön voit jättää pikkukulkija-autosi huoltoon ja ottaa mukaasi korjaamolla huollossa olleen auton. Jätäthän korjaamolla paikat juuri samanlaiseen kuntoon, kun ne olivat tullessasi ja muista sulkea ovet kunnolla lähtiessäsi. Hämäränä aikana taskulampusta on apua, kun tutkit paikkoja rasvanmustassa korjaamossa.


Pärnäsen korjaamon ohi kulkee Tikkaharjuntie, jossa on vielä 1970-luvulla ajettu rallia. Kyläläiset ovat kokoontuneet mutkiiin ja notkelmiin katsomaan ohikiitäviä hurjastelijoita. Jos liikut Tikkaharjuntietä pitkin, tulet kyllä huomaamaan, miksi se on ollut suosittu rallireitti. Joten älä hurjastele, aja varoen jyrkkiin mutkiin ja pohjattomilta tuntuviin notkoihin. Varo myös kylätiellä liikkuvia hevosia. Ne pitää ohittaa varoen, jotta vaaratilanteita ei synny. Kylällä on oikeakin Pärnäsen korjaamo, mutta se on aina ollut yksityisessä käytössä.

Kätkö on yksityismaalla ja sille on lupa.

Pärnänen on kuvitteellinen maaseutukylä, joka muodostuu sarjaan julkaistavista kätköistä. Pärnäsen kylässä on historian havinaa, sillä se kunnioittaa palveluita ja toimintoja, joita ennen vanhaan löytyi melkein jokaisesta kylästä. Pohjoinen maaseutu hiljenee, mutta pidetään me kätköilijät sitä virtuaalisesti vireänä käyttämällä Pärnäsen kylän palveluita. Pärnäsen kylä on kunnianosoitus suomalaiselle maaseudulle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

271 Logged Visits

Found it 253     Didn't find it 1     Write note 5     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Owner Maintenance 3     Update Coordinates 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.