Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
<

9-tien CITO & geokulkuneuvojen kokoontumisajot

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 19 June 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mitä: Pienimuotoinen CITO ja geokulkuneuvojen kokoontumisajot
Missä: 9-tien varrella olevalla taukopaikalla
Milloin: sunnuntaina 19.06.2016 klo 14:00 - 16:00


9-tien CITOKätköilyreissulla tuli pysähdyttyä 9-tien varrella olevalle levähdyspaikalle ja saman tien oli selvää, että hieno paikka vaatii oman CITOnsa ja hyvinkin pikaiseen. Alue on suosittu pysähdyspaikka, joten se näkyy myös roskien määrässä. Tämän takia ajatuksena on ennen geokulkuneuvojen ihmettelyä siistiä hieman paikkoja ja kerätä roskat pois. Onpahan siinä sitten mukavampi vielä kierrella geokulkuneuvoja ihastelemassa ja istuskella katoksessa tovi rupattelemassa.

Järjestäjä tuo paikalle jätesäkkejä ja roskapusseja ja hoitaa jätteiden poiskuljetuksen (tavalla tai toisella). Kannattaa varata pientä likaa pelkäämättömät kengät ja vaatteet. Ja hanskat kädessä on oikein mukavat siinä vaiheessa kun tarraa kiinni yllätykseen. Mikäli satut omistamaan roskapihdit, nappaappa nekin mukaan! Niin ja ei muuta kuin reipasta ciivoilumieltä ja mukaan.


Geokulkuneuvojen kokoontumisajotAina silloin tällöin tulee puhetta geokulkuneuvoista ja siitä kuinka joku on ajanut geoautonsa öljypohjan kiveen tai peruuttanut puuhun, kun taas geomotoristit aina muistavat mainita kuinka kaksipyöräisellä pääsi mukavasti kätkön viereen parkkiin. Tästä sitten saimmekin idean josko kokoontuisimme porukalla johonkin sopivaan paikkaan ihastelemaan toistemme kulkupelejä ja jutteleen kätköilystä. Pistetään autot ja muut omituiset menopelit siistiin riviin ja bongaillaan samalla kaikki mahdolliset bugit autojen ikkunoista.


Huom.Paikalla ei ole tulentekomahdollisuutta, joten järjestäjä ei voi lupailla nokipannukahvitarjoilua. PUGCin iso termarikin päätti irtisanoa sopimuksena. Kannattaa siis varata omat termarikahvit mukaan siltä varalta, että uutta PUGC-termaria ei onnistuta hankkimaan ennen CITOa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

114 Logged Visits

Write note 5     Archive 1     Will Attend 41     Attended 65     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.