Skip to Content

<

Sotkamon lajitteluasema

A cache by MalluFin Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/11/2016
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö löytyy helposti, kun vähän silmäilee ympärilleen. Lokikirjan löytääkseen joutuu kuitenkin testaamaan lajittelutaitojaan ja päättelykykyään. Kätkön läheisyydessä on parkkitilaa, mutta älä tuki lajitteluasemalle suuntautuvaa liikennettä. Lajitteluaseman henkilökunta tietää kätköstä. Kätkössä on tilaa reissaajille (TB).


Suomalainen luonto on kaunista ja puhdasta. Sotkamossa on upeita maisemia, mutta tämä kätkö ei edusta sitä parhaimmillaan. Kätkön teemana on kannustaa huolehtimaan ympäristöstä. Jokaisen on helppo tehdä päivittäin pieniä ekotekoja lajittelemalla jätteet. Se ei ole ollenkaan vaikeaa. Huolellisesti lajitellut jätteet voi toimittaa lajitteluasemalle, josta ne voidaan lähes sataprosenttisesti hyödyntää.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

372 Logged Visits

Found it 347     Didn't find it 4     Write note 15     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.