Skip to Content

This cache has been archived.

weellu: Elokuvajuhlat alkaa olla ohi ja sali lakaistu popcorneista. Ensi vuonna sitten taas..

More
<

Tampere Geofilmifestivaalit - GIFF 2016

A cache by weellu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 05 November 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Huomaa, että filmifestareille osallistuminen vaatii erillisen ennakkoilmoittautumisen rajattujen paikkojen vuoksi. Jatkopaikkaan on vielä erillinen ilmottautuminen (koska kaikille ei riitä siellä tilaa).


GIFF 2016

Mitä

Klaffi
GIFF eli Geocaching International Film Festival on kansainvälinen geokätköilylyhytelokuvafestivaali. Tämä on toinen kerta, kun GIFF tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa. Aiemmin GIFF järjestettiin Seattlessa Geocaching Block Partyjen yhteydessä.

Tampereen Geofilmifestivaaleilla kokoonnumme katsomaan 16 finalistivideota ja järjestämme oman äänestyksen siitä mikä on meidän oma suosikkimme. Äänestys tapahtuu tänä vuonna älypuhelimella elokuvien välissä. Tarkemmat ohjeet äänestyksestä tilaisuuden alussa. Tilaisuuden alussa saatamme myös näyttää geokätköilyaiheisen sketsin tai pari.

Geokätköilyfilmimateriaali on lapsille sopivaa. Huomaa kuitenkin, että osa videoista saattaa sisältää englanninkielistä puhetta tai englanninkielisen tekstityksen. Filmejä ei ole siis käännetty suomeksi.


Milloin

Geofilmijuhlat starttaavat 5.11. 2016 klo 16:00. Paikalle kannattaa saapua kuitenkin hieman aiemmin. Näytettävän materiaalin yhteispituus on n. 1 tunti. N. Noin klo 17 siirrymme Pranzoon jatkamaan tapahtumaa ja tapahtuman virallinen osuus päättyy klo 20:00.


Missä

Tapahtuma järjestetään elokuvateatteri Cinolassa. Cinolan jälkeen siirrymme ravintola Pranzoon, jossa on mahdollisuus ruokailla ja nautiskella virvokkeita omakustanteisesti. Pranzossa julkaistaan yleisön suosikkivideo. Lisäksi luvassa vapaamuotoista keskustelua geokätköilystä. Viime vuodesta opittiin, ettei kaikki elokuviin tulijat mahdu Pranzoon. Valitettavasti lähistöllä ei ole muuta isompaa paikkaa, joten tänä vuonna Pranzon osallistujien määrää on rajoitettu ja Pranzoon tarvitaan erillinen ilmottautuminen. Miitin loppupuolella Pranzossa on varmasti tilaa, joten noin 18-18:30 alkaen paikalle voi saapua myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Liput

Koska tapahtuma järjestetään elokuvateatterissa on paikkoja rajoitetusti. Myös Pranzoon mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Tämän vuoksi tapahtuma vaatii lipun tilaamisen ennakkoon. Tapahtuma on kuitenkin täysin ilmainen. Sisäänpääsy filmifestareille tapahtuu lippua vastaan. Tulosta lippu mukaan tai näytä lippusi QR-koodi älypuhelimen ruudulta. Jos nimimerkkisi takaa tulee 4 henkilöä varaa neljä lippua. Myös jos et jostain syystä pääse paikalle, niin peruthan ilmottautumisesi EventBritessa, jolloin joku muu voi varata lippusi. Elokuvateatteriin ei voi varata numeroituja paikkoja, vaan ne jotka saapuvat ensimmäisenä paikalle saavat valita parhaat paikat, jne. Lipunvaraus hoituu EventBritessa. Eli Will Attend -login lisäksi vaaditaan lipun varaaminen ja tulostaminen.

Myös Pranzoon on erillinen paikan varaus, koska kaikki elokuviin tulijat eivät mahdu ravintolaan. Myöhemmin illasta kuitenkin kaikki ovat tervetulleita Pranzoon


Varaa lippusi elokuviin täältä

Varaa lippusi Pranzoon täältä

Souvenir

Osallistumalla tapahtumaan saa itselleen souvenirin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

257 Logged Visits

Write note 16     Archive 1     Will Attend 109     Attended 125     Publish Listing 1     Announcement 5     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.