Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
<

Klassikoita vuosien varrelta

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 03 September 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mitä: Tutustumista klassikkoautoihin vuosien varrelta
Missä: Vehoniemen automuseolla
Milloin: lauantaina 3.9. kello 15-17.


Kerran vuodessa Vehoniemen harjulle...Mikäli tänä vuonna ei ole vielä tullut käytyä ihastelemassa Vehoniemen harjun maisemia ja vierailtua automuseossa, niin nyt siihen tarjoutuisi oikein hyvä tilaisuus, hyvässä seurassa tietenkin. Miittipaikkana toimii Vehoniemen automuseon kahvila. Aloitellaan noin kello 15 aikaan. Ohjelmassa on lähinnä vapaata rupattelulla ja vaikka kolikoiden tutkiskelua niin ja tietenkin tutustumista klassikkoautoihin ja menopeleihin. Siinä samalla voi toki vaikka nauttia kaffit perinteisen lusikkamunkin kera.

Opastettu museokierros 16:00 alkaen Kello 16 startataan opastettu museokierros. Automuseon kokoelma sisältää yli 50 upeasti entisöityä autoa ja ajopeliä aina viime vuosisadan alkupuolelta lähtien. Opaskierroksen aikana onkin oivallinen tilaisuus kysellä ajoneuvoista lisää. Kuten normaalistikin, Vehoniemen automuseo ja opaskierros ovat maksuttomia, mutta halutessaan vapaaehtoisen tukiroposen voi jättää parkkimittariin jolloin luvassa onkin mielenkiintoinen yllätys :)

Ja ei toki sovi unohtaa perheen pienempiäkään. Jotta lasten aika kuluisi paremmin, tälläkin kertaa on tarkoitus laatia visainen mysteeritehtävä ratkottavaksi. Vastaukset löytyy kiertelemällä museolla ja ehkä vähän muuallakin. Vanhempien toivotaan katsovan lastensa perään, kyseessä on kuitenkin museo ja esineisiin koskeminen on ehdottomasti kielletty.

Kello 17:00 onkin aika lopetella Kello 17 lopettelemme ja alamme pikku hiljaa siirtyilemään eteenpäin. Mutta sitä ennen vielä valoisan aikaan on hyvä tilaisuus käydä Vehoniemen hienolla näkötornilla. Näkötorni on rakennettu vuonna 1927 harjun laelle ja tarjoaa upeat näkymät niin Roineen kuin Längelmäveden puolelle. Ja miksi sitä ei voisi vaikka laskeskella näkötornin ikkunoita, jos on aikaisemmin jäänyt väliin :) Siitähän se iltapäivän kätköilykierros sitten sujuvasti lähteekin liikenteeseen...

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

119 Logged Visits

Write note 2     Archive 1     Will Attend 37     Attended 78     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.