Skip to content

<

Hups, taskut vuotaa - Nuvvuksessa

A cache by Pönzä Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/19/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helpohko kätkö Utsjoen Nuvvuksen kylän reunalla.


On toivottavaa, että tämän kätkön loganneet jatkaisivat Hups, taskut vuotaa-sarjaa myös omalla paikkakunnallaan, naapurikunnissa ym. toivottavasti laajentuen koko Suomen alueelle. Tarkoituksena on, että kätköt ovat helposti löydettävissä ja teiden varsilla johon saa myös auton hyvin parkkiin. Pakollista tämä ei tietenkään ole, mutta suotavaa. Aina myös kätkön nimessä mainitaan paikan/kylän nimi .                               Tämän sarjan ajatus lähti siitä, kun kolleegamme Tappara teki Laihialle kätkön: Hups, taskut vuotaa. Alettiin jalostamaan ajatusta, että olisi hienoa kun kullakin kätköilijänimimerkillä taskut vuotaisi ja laittaisi edes yhden tällaisen kätkön jonnekin muiden iloksi eri paikkoihin, joka laajenisi ja laajenisi. Toki saa halutessaan tehdä useammankin kätkön. Kopio tämä teksti kätkökuvaukseen.

P-paikkana toimii kesäisin tien ja kätkön väliin jäävä pieni aukio. Varo liikennettä kun poistut kätköltä (rajoitettu näkyvyys).

Nuvvuksessa on Suomen pohjoisin lypsytila josta maito viedään joka toinen päivä Ouluun.                                                        

 

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.