Skip to Content

<

Poketrail #80 Slowbro

A cache by anita81 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/27/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Slowbro on vesi/meediotyypin pokémon. Se kehittyy Slowpokesta. Sen nimi koostuu osista slow (suom. hidas) ja bro ("brother", suom. veli). Nimen epäillään tarkoittavan suhdetta sen hännässä kiinni olevaan Shellderiin. Pelissä Slowpoken kehitykseen ei tarvita Shellderiä. On mahdollista, että jos Shellder irrottaa otteensa sen hännästä, siitä tulee taas Slowpoke (tämä on nähty kuitenkin vain animessa).

Pikkuinen traili, jonka voit autolla kiertää, ainakin kesä aikaan. Pyöräillenkin lenkki on varmasti mukava. Pituutta lenkillä on noin 50 kilometriä. Kätkösarjan aikana et niinkään näe hienoja nähtävyyksiä tai ihmeellisyyksiä, vain metsätietä ja mitä sen varrella nyt muutenkin löytyy. Kätköt on talvilöydettäviä, mutta teiden aurauksien määrä on arvoitus. Purkit ovat filmipurkkeja ja ovat suojassa camossa, camoa ei tarvitse irroittaa. Purkki tupsahtaa kätösiin, kun nappaat naulan pois. Muistathan laittaa kaikki huolella takaisin. Oma kynä mukaan. Löytyypä tältäkin kätkösarjalta se bonus, joten ole tarkkana kätköillä. !!Metsästysaikaan suosittelemme värikästä vaatetusta!!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

705 Logged Visits

Found it 698     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     Update Coordinates 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.