Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

skylobby: Kätkö talviteloille, palaa logattavaksi keväällä.

More
<

Mukulat

A cache by skylobby, joksman Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 9/4/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

 

 

 


Keskivaikea peruskätkö joka esittelee Kuivasrannan aukion ja sen vieressä sijaitsevan Mukulat-taideteoksen. Paikka on ajoittain erittäin jästivilkas, joten pyydämme varovaisuutta loggaukseen. Kätköpurkissa ei ole kynää.

Erivärisistä ja -kokoisista kivilajeista toteutettu julkisivutaideteos integroituu päiväkodin seinäpintaan saumattomasti. Kivet on sahattu puoliksi ja asennettu seinään. Muutama suurehko kivi on tarkoituksella sijoitettu seinän vierustalle maahan siten, että lapset voivat halutessaan vaikka istua niiden päällä. 

Sanana mukula on monitahoinen ja -merkityksellinen. Se voi tarkoittaa katukiveystä tai kasvin maanlaista varsi ja -juuriosaa. Puhekielessä termillä viitataan usein myös lapseen. Joidenkin mukuloita markkeeraavien pyöreähköjen luonnonkivien kylkiin on hiekkapuhallettu tyyliteltyjä kuvioaiheita, jotka on johdettu mukulakasvien kukista ja lehdistä. Valaistus tuo esille kivien muodot ja kuviot sekä kiviryhmien välisen dynamiikan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

266 Logged Visits

Found it 249     Didn't find it 4     Write note 7     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.