Skip to Content

<

Kehä V

A cache by kristian_3 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/21/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Turvallinen parkki autolle löytyy ainakin lumettona aikana kätkön läheltä. Lumisenakin aikana lähellä on bussipysäkki.

Kävellen tai pyöröllä pääsee mukavasti lumettomana aikana Sillankorvankaduon puolelta. Kätkö on normaalin kokoinen, mutte itse purkki on pieni. Piilotushetkellä purkkiin on jätetty kaksi ylimääräisä miniprik pussia lokille. Jos alkuperäinen vahingoittuu sen voi vaihtaa ehjään.

Kehä V -hanke on projekti Hangosta Porvooseen johtavan kehätien kehittämiseksi. Tien länsiosa, valtatie 25 kulkee Hangosta Raaseporin, Lohjan, Vihdin, Nurmijärven ja Hyvinkään kautta Mäntsälään, josta se jatkuu kantatienä 55 Porvooseen. Yksi Kehä V:n keskeisistä tehtävistä on satamaliikenteen välittäminen Porvooseen ja Hankoon. Yksi projektin tavoitteista on vakiinnuttaa Kehä V -nimitys yleiseen käyttöön. Liikenteen puolesta Kehä V -vyöhykkeelle yritetään perustaa maakaasuverkkoa ja vahvistaa maakaasun asemaa Kehä V:n liikenteen polttoaineena. Tien nelikaistaistamista suunitellaan välillä Virkkala–Lohja ja Muijala (Lohja)–Vihti sekä Hyvinkään ohittavalla osuudella.

Kehä V -vyöhykkeellä asuu noin 300 000 henkilöä. Lähde: Wikipedia.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

293 Logged Visits

Found it 276     Write note 13     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.