Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

TaMaLeLo: Hyllylle korjausta odottamaan.

More
<

Himpula ja Pimpula

A cache by TaMaLeLo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/7/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
4.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Himpulalla oli mukava, viihtyisä koti ja kaikki oli hyvin, kunnes kotikuusi päätyi metsurin uhriksi ja Himpulasta tuli koditon. Toivuttuaan alkujärkytyksestä ja suurimmasta shokista, Himpula rakensi uuden kodin vähän tiheämpään kuuseen, vähän edellistä kotia korkeammalle.

Yksin asuminen oli Himpulan mielestä kuitenkin melko tylsää ja no, yksinäistä. Siksi hän pyysi kämppäkaverikseen hyvän ystävänsä Pimpulan. Himpulalla ja Pimpulalla on metsässä paljon ystäviä, joiden kanssa he viettävät aikaansa omissa salaisissa paikoissaan, joten jos tulet yllätysvierailulle, he eivät välttämättä ole kotona. Jätäthän siinä tapauksessa terveisesi Himpulan ja Pimpulan keltaiseen vieraskirjaan, jonka löydät heidän kotipesästään.

Edellisen kodin menetys oli Himpulalle kova kolaus, joten ethän aiheuta Himpulalle uutta kriisiä. Älä siis yritä millään tavalla irrottaa Himpulan kotia puusta. Pelkkä kierrettävän oven avaaminen riittää.

Himpula ja Pimpula majoittavat mielellään majapaikan tarpeessa olevia kulkijoita. Tilaa riittää hyvin vähän suuremmillekin vaeltajille.

Koska kaikilla vierailijoilla ei välttämättä ole siipiä, Himpula ja Pimpula järjestivät puun juurelle pienen apuvälineen. Jätäthän tuon apuvälineen paikalleen, jotta muutkin halukkaat pääsevät kyläilemään hiukan helpommin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

171 Logged Visits

Found it 146     Didn't find it 6     Write note 17     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.