Skip to Content

This cache has been archived.

Vikan: Er vel på tide å få denne ned nå...

More
<

Naughty or Nice ?

A cache by Vikan Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/07/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Koden til hengelåsen er 0 - 2 - 3

Denne cachen var luke #23 i Tromsøadvent 2016

Det har vært et røft år for Julenissen.

Det har vært mange som har vært tvungen til å melde adresse-endring, og mottakelsen de har fått der de har kommet har gjort at ikke så rent få har måtte blitt overført fra "Snille Barn" til "Slemme Barn" boka.

Julenissen så ingen annen råd en å be om hjelp fra folk han viste han kunne stole på.

Og det var derfor vi ble kontaktet sent i November. Vi fikk i oppdrag å oppdatere listene over snille og slemme barn her i Tromsø-området.

Nå har det seg slik at heller ikke vi var helt tom for tidsklemme i år. Jeg sier ikke at vi ikke tok henvendelsen fra Julenissen på alvor. Det skulle tatt seg ut! Nei, da. Det var bare det at tiden gikk så fort… Mandag ble til Tirsdag… …og Tirsdag ble til Torsdag… Og plutselig var vi langt inn i adventstiden med kun få dager igjen til jul.

Krise!

Her måtte det handles, og det måtte handles fort! Det ble satt ned en komite og avholdt noen innlendende sonderingsmøter, men ingen så helt hvordan vi skulle rekke å nå over dette arbeidet før julaften. Men så fikk vi en ide. En strålende ide! Vi går for crowdsourcing!

Dermed var krisen avblåst. Nå er det bare for alle dere der ute å oppsøke vår registreringsbod og føre dere selv opp i enten "Snille Barn" eller "Slemme Barn" boka, også vil dette bli videreformidlet til Julenissen i god tid før julaften. Ja - det siste forutsetter jo at dere registrerer dere i god tid før julaften selvfølgelig. Vi kan jo ikke ta noe ansvar dersom ikke dere selv tar litt ansvar!

Vi ønsker selvfølgelig å ivareta alle behov for personvern. Vi har derfor valgt å plassere registreringsboden litt utenfor allfarvei for å slippe unna uønsket titting. Vi har også bestemt oss for å godta at dere alle registrerer dere med deres selvvalgte nick. På denne måten kan vi sikre at dersom bøkene skulle komme på avveie - noe som selvfølgelig er helt utenkelig - så vil uansett ikke opplysningene kunne brukes mot dere på noe vis. Julenissen har selv sagt at dette ikke vil by på problemer for ham.

Til slutt har vi benyttet anledningen til å utføre et aldri så lite sosialt ekspriment. I registreringsboden vil det finnes to julestrømper. En merket "Snille Barn" og en merket "Slemme Barn". Etter at du har registrert deg i en av registreringsbøkene, er du velkommen til å forsyne deg fra en av strømpene. Fører du deg inn i "Snille Barn"-boken, så forsyner du deg fra "Snille Barn"-strømpen. Fører du deg derimot inn i "Slemme Barn"-boken, forsyner du deg i stede fra "Slemme Barn"-strømpen. Forskere fra universitetet for sosial atferd og selvinnsikt vil så sammenstille data om hvor mye som har forsvunnet fra strømpene og hvor mange som har signert de respektive bøkene.

Med dette vil vi ønske dere alle en god jul og et godt nytt år.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

49 Logged Visits

Found it 41     Write note 2     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.