Skip to Content

<

Quercopolis Tavastorum

A cache by puskailves ja Tarya Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/07/2016
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tammela on Etelä-Suomen läänin luoteisosassa sijaitseva lounaishämäläinen kunta. Sen juuret ulottuvat keskiaikaan, jolloin se kuului Loimon, myöhemmin Portaan, hallintopitäjään, joka käsitti pääkohdissaan nykyiset Forssan ja Someron kaupungit sekä Jokioisten, Humppilan, Tammelan ja Ypäjän kunnat. Nykyinen Tammelan kunta on perustettu vuonna 1868, sen kokonaispinta-ala on 715,60 km2 ja väestötiheys 9,95 asukasta/km2. Tammela on tunnettu kauniista luonnostaan, omaleimaisista kylistään ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksistaan. Lähimpään kaupunkiin eli Forssaan Tammelasta on 8 km, Hämeenlinnaan 48 km, Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle noin 100 km. (Lähde: Tammelan kunnan nettisivut.)

Tämä mysteeri tutustuttaa sinut Tammelaan ja vähän muihinkin teemoihin. Pääset tehtävän pariin tästä (numero 157). Google sekä ripaus paikallistuntemusta ja mielikuvitusta ovat hyviä apuvälineitä tehtävää ratkaistaessa.

Tarkasta ratkaisusi

Mukavia hetkiä mysteerin parissa!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

95 Logged Visits

Found it 83     Didn't find it 4     Write note 5     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.