Skip to Content

<

Olkinainen

A cache by Nanu81 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/26/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kätkön löytämiselle on kaksi vaihtoehtoista tapaa. Voit löytää kätkön joko kulkemalla tarinan neuvomaan reittiä tai vaihtoehtoisesti voit ratkaista mysteerin millä saat koordinaatit selville. Tarinaa seuraamalla matka alkupisteeltä kätkölle on alle kilometri. Kätkössä on leimasin, älä ota sitä mukaasi.

Tarina

”Minä rakensin oljesta naisen
kun sinä et tullutkaan
Sua kaipasin niin paljon
enkä jaksanut odottaa

Minä sidoin lyhteitä yhteen
etsin vaatteesi parhaimmat
Tein köydenpätkistä peruukin
ja rinnat lantuista”
–Miljoonasade, Olkinainen-Minne on kadonnut nainen olkinen, oliko se mielen harhaa vai onko mennyt pois?

Seuraan aavistusta ja merkkejä maan, olki siellä toinen täällä. Askel askeleelta naiseni tavoitan. Ohitan katon peltisen jolla olkinainen vielä viimeyön tanssi, tanssi ja nauroi. Taakse jää linna olkinen kun poispäin siitä kävelen.

Ohitan laitteen huvittavan, voin vain kuvitella sinun siinä nauravan. Pelokas kaipuu rinnassain jatkan matkaa eteenpäin, kunnes tuun paikkaan missä eteen ei käydä voi. Mietin kumpaan suuntaan jatkan ja koska väsynyt oon jatkan matkaa sinne minne helpompi kulku on.

Jatkan matkaani tällä tiellä kulkien, susta merkkejä etsien. Melkein jo sun äänes kuulla voin ja se mua hiukan pelottaa kai.

”Olkinainen, olkinainen nauraa ja huhuilee
ja paidan helman alta pilkottaa musta kieli viikatteen”


Matkani jatkui kunnes kohtasin paikan pyhän, toivoin sinut siellä näkeväni mutta petyin ja ohi kuljin. Taas päädyin paikkaan valintojen, valitsen suunnan vasemman puoleisen.

Hetken kuljen eteenpäin, kunnes näen metsänrannan ja sen varjostamaa houkuttavaa väylää pitkin käännyn mä kulkemaan. Voi kuinka mua jo jännittää tunnen sen, kohta sut kohtaan, vai ootko olemassa ollenkaan asutko vaan mielessä sekavassa mun? Metsä puolella toisella ja toisella pelto, jatkan matkaani kunnes metsän siimeksestä katon näen vaan ei sua siellä tanssimassa näy.

Vielä pienen hetken kuljen, loppuu jo pelto toiselta puoleltain, vielä pientä mäkeä vähän kapuan kunnes levennys on tiessäin. Siihen mä pysähdyn ja katson oikeaan, houkuttavia koivuja siellä nään.

”Minä en ole synkkämielinen mies
mutta minua pelottaa
kun männynneulaset kirkuu
ja maisema huohottaa
Kun jalanjälkiin kasvaa koiran hampaita
voi luoja, miten se minua pelottaa”


Huolimatta peloistain kuljen puita kohden. Vasemalla puolellani rinteen kivisen ja hiekkaisen nään. Puiden taakse vielä kuljen ja siellä sinut nään, niin ainakin luulen jotta kohta äänesi kuulen. Onko totta kaikki tää vai harhaa mielen sekavan se kohta selviää.Mysteeri

Muuan Olkinaisen takana oleva henkilö on myös viihdyttänyt erästä stressaantunutta farmaria. Viihdyttäjän syntymävuosi on A ja farmarin syntymävuosi on B .

Viihdyttäjä joukossa on myös mies joka rakastaa erityisesti tiettyä autoa, C on vuosi jona tätä autoa alettiin valmistaa.

Farmari on työskennellyt paljon erään kaimansa kanssa. Kaiman ensimmäisen sooloalbumin julkaisuvuoden kaksi viimeistä numeroa on D . Farmarin kaiman syntymäkuukausi olkoon E.

Kätkö löytyy suunnasta D*E+B-A-68
Etäisyydeltä C-(C-A)*D*2+77

Tarkasta ratkaisusi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

127 Logged Visits

Found it 121     Write note 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.