Skip to Content

<

Karhurotko

A cache by syrkkyy ja riinuli03 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/18/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Karhurotko, kätkön nimi tulee siitä että lähettyvillä on joskus nähty karhu. Kätkölle mennään Eskon Jotoksen lenkkiä, jota joskus juostiin kilpaa ja Eskon Jotos oli iso juoksutapahtuma. Nykyään reittiä voi kiertää vaikka kevättalvella Kuutamokävely tapahtumassa. Täällä voi joskus törmätä jästeihin jotka ovat metsästämässä. Kesällä pääsee autolla lähelle. Kätkön voi löytää talvella, mutta harjun metsätiellä ei ole talvikunnossapitoa, satunnaisesti sitä voidaan lingota. Kätkölle kertyy matkaa noin pari kilometriä, Ritamäen kodalta. Talvella voi kätköä käydä siis etsimässä vaikka lenkkeillen ja ulkoillen. Kätkö on kokoa micro ja ei sisällä kynää, joten oma kynä mukaan. Kätkölle on lupa. Tervetuloa Kantokylän maastoon.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

62 Logged Visits

Found it 45     Didn't find it 13     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.