Skip to content

This cache has been archived.

Team Pilaris: Da arkiverer jeg denne.
Igjen: tusen takk til alle som kom og bidro til å gjøre dette til en herlig start på cacheåret 2017. Vi sees igjen samme sted og samme tid i 2018 :)

More
<

Godt nytt cacheår - 2017

A cache by Team Pilaris Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 01 January 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

I år som i fjor starter vi det nye cacheåret med et event.


Ved det idylliske vannet Trestikket ligger gapahuken Trestikkehuken. Her er det bålplass og utedo, og da trenger vi vel egentlig ikke mer for å avholde et event, bortsett fra dere.

Vi sørger for fyr i nevnte bål, dere tar med dere passende bålmat, drikke og det dere ellers måtte trenge for å ha et par koselige timer fra klokka 1200 til klokka 1400. Husk varme klær (det er kaldt å stå stille!!) og noe å sitte på. Alle er velkomne, både tobeinte og firbeinte.

Det er parkeringsplass til en del biler ca 100 meter fra gapahuken, og sti de meterne man må gå (ikke spesielt barnevogn-/rullestolvennlig). Grusveien inn fra hovedveien kan til tider være dårlig brøytet hvis det kommer snø (og isete hvis det i tillegg har vært mildvær), så samkjøring fra f.eks. Prestebakke skole kan være et alternativ. Kjør og gå forsiktig, vi vil helst unngå å måtte tilkalle kranbil eller sykebil.

Additional Hints (No hints available.)