Skip to Content

<

RIEMURASIA

A cache by vesipää Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/16/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämän kätkön tarkoitus on yhdistää lapsen ja aikuisen yhteistä aikaa ja tekemistä.
Alkupisteen purkki on sijoitettu paikkaan jonka tarkoituksena on esitellä mukava leikkipuisto.
 


Alkupisteen purkki on kooltaan pieni ja se sisältää aarrekartan ja 6 kysymystä, joihin oikein vastaamalla saat koordinaatit lopulliselle kätkölle.Voit ottaa kartan mukaasi täältä.
Jos löytämäsi purkin kanssa on ongelmia, niin katso siitä vierestä. Siellä on toinenkin samanlainen purkki samalla sisällöllä. Älä turhaan avaa molempia.

Perimmäisen ajatuksen mukaisesti tämä kätkö on toteutettu yhdessä lapsen kanssa, joten aarrekartta on suuntaa antava. ja kysymykset on laadittu tällä nuoruuden innolla. Kysymykset ovat siis helppoja, ehkä hieman opettavaistakin perustietoa. Jokaiseen kysymykseen on annettu neljä vaihtoehtoa ja jokaisen vaihtoehdon perässä on jokin luku. Oikein vastaamalla näihin kysymyksiin muodostuu tämä oikea koordinaatti.

Loppupisteen purkki on kooltaan keskikokoinen ja alkuun ainakin melkoisen täynnä pientä lelua kiertoon. Voit ottaa täältä mukaasi mitä vain (paitsi ei lokikirjaa ja kynää) ja laittaa kiertoon tai pitää ihan itselläsi, vaikka ei olisikaan laittaa mitään tilalle.
Pisteeltä 1, pisteelle 2 matkaa kertyy n.520metriä. Kätköt ovat pitkälti talvilöydettäviä, mutta toki suuri lumimäärä ja säiden vaihteluista johtuva jäätyminen voi hankaloittaa näiden löytymistä siinä määrin ettei voi luokitella talvilöydettäviksi.

Bussilla nro 31 pääsee hyvin perille, sillä sen päätepysäkki on ihan leikkipuiston kohdalla. Lastenvaunujen kanssa ja polkupyörällä pääsee molemmilla kätköpisteillä melko lähelle (näköetäisyydelle), mutta ei ihan perille. Viimeiset metrit taittuu parhaiten ilman kulkuvälineitä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

95 Logged Visits

Found it 85     Didn't find it 2     Write note 4     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.