Skip to content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Q - Imatran A,B,C... Multit

A cache by zuge Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/10/2017
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:geo URI -tyylinen QR-koodi alkupisteelle
Quick Response code, eli QR-koodi on tämän multin aiheena. Kyseessä on siis kaksiulotteinen kuviokoodi ja se eroaa yksiulotteisesta viivakoodista siten, että se sisältää informaatiota sekä vaaka- että pystysuunnassa. QR-koodi on kehitetty japanilaisessa Denso-Wave-nimisessä yhtiössä 1994. "QR" on lyhenne sanoista "Quick Response", eli niin kuin nimi kertoo niin koodin sisältö on purettavissa ja luettavissa nopeasti.

Alkupisteeltä löytyy taas vaihteeksi paikallisen sähköjakeluyhtiön muuntamokoppi ja sinne on siis tällä kertaa jemmattuna QR-koodi, josta selviää koordinaatit kätkölle. Itseasiassa paikalta löytyy muutamakin vaihtoehto suorittaa tämä multi, mutta ne löytyvät samalla kaikki.

A) QR-koodi geo URI -skeeman mukaisesti (geo:61.12345,28.12345), eli sopivalla kännykällä ja ohjelmalla saat loppupisteen asetettua suoraan kohteeksi.

B) QR-koodissa koordinaatit tekstinä tutummassa muodossa (N61 12.123 E028 12.123) ja sen voit syöttää vaikka käsigepsiisi.

C) Älyttömien puhelimien omistajille, eli UV-lamppu ja tämä kaava: N61 12.A E028 49.B

Huom! Alkupisteellä mihinkään kolosiin/reikiin yms. paikkoihin ei tarvitse eikä saa sormia, kännyköitä tai mitään muitakaan työkaluja tunkea. Palauttakaa myös alkupisteen jutut huolellisesti paikallensa ja aivan vierestä menevän kevyen liikenteen väylän vuoksi VAROKAA JÄSTEJÄ!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.