Skip to Content

<

Kaivonkatsoja

A cache by Team Juntu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/2/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kaivonkatsojat käyttävät taikavarpua välineenä yrittäessään paikallistaa maaperässä kulkevan veden sijaintia kaivon perustamiseksi. Varpu tehdään yleisimmin lehtipuusta ja se on Y:n muotoinen symmetrinen oksanhaara, jota pidellään kiinni sakaroista. Vesisuonen kohdalla varvun pitäisi taipua tai kääntyä maata kohden. Skeptikot arvelevat, että varpua liikuttaa varvun käyttäjä itse huomaamattaan refleksinomaisella ideomotorisella liikkeellä. Käyttäjät kertovat liikkeen tulevan henkiseltä tasolta, jolloin varpu on työväline fyysisen ihmisen ja näkymättömän välillä. On väitetty, että jotkut ihmiset pystyvät havaitsemaan maasäteilyn, joka paljastaisi veden sijainnin. Joidenkin teorioiden mukaan lähellä maapallon keskipistettä syntyvä maasäteily tunkeutuisi maan pinnalle vesisuonia ja malmikerrostumia pitkin. Skeptikoiden mukaan taikavarvulla ei ole merkitystä veden tai muiden aineiden tai esineiden etsinnässä.

Kätkö on normaalikokoinen rasia sisältäen piilotushetkellä kätkötiedotteen, lokivihkon ja kynän. Rasiaan mahtuu pieniä vaihtotavaroita sekä kulkijoita.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

147 Logged Visits

Found it 140     Didn't find it 2     Write note 2     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.