Skip to content

RV 5.26 Koekelare Multi-Cache

Hidden : 05/06/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Rondje Vlaanderen:

logo (groen)

www.rondjevlaanderen.be

308 gemeente-cachen

5 provincie-bonussen

1 super-bonus

Ga met deze groots opgezette reeks van cachen Vlaanderen verkennen op een manier als nooit tevoren.

Bezoek alle Vlaamse gemeentes van de grote steden tot het platteland …

Bekijk de prachtige cultuur en de adembenemende natuur van Vlaanderen terwijl je de mooiste cachen bezoekt. Leer zo ook de 308 cachers die hieraan hebben meegewerkt van hun beste kant.

In elke gemeente van Vlaanderen kan je een cache oppikken die bij deze reeks hoort. In elke cache bevindt zich een code waarmee de provinciebonus kan berekend en gevonden worden.

Wie erin slaagt om alle provinciebonussen te verzamelen, kan uiteindelijk de kers op de taart gaan loggen : De Superbonus !

* Op de website (link) van deze reeks kan je uw paswoorden invullen van je reeds gelogde cachen. Zo kan je steeds bijhouden hoe ver je staat in de Ronde, maar je krijgt ook (als je alle paswoorden hebt verzameld van alle gemeentes in de provincie) hier de info voor de provinciebonussen.

Koekelare Leeft
Welkom op de terreinen van De Mote Koekelare. De Mote is tot ver over de gemeentegrenzen bekend als een mooi, rustgevend park met heel wat mogelijkheden. Zo is er onder meer een visvijver, tal van sportterreinen, twee cafetaria’s, een skatepark én een uitgebreide speeltuin met enkele picknickbanken en een speeltoren voor de kinderen.

Ook voor de kleinsten onder ons zijn er twee peuterschommels, een speelhuisje met glijbaantje op het aparte speelterreintje aan het terras van de bijhorende cafetaria. Zo kunnen de (groot)ouders genieten van een natje en een droogje, terwijl ze toch een oogje in het zeil kunnen houden.

De Opdracht:

Het is de bedoeling dat je op het domein op zoek gaat naar enkele gegevens. Deze zullen jullie de ontbrekende cijfers geven om de cache te bemachtigen.

1. Op het bord grenzend aan de parking vind je de Mountainbikeroute Poggio. De afstand bestaat uit 2 cijfers, trek deze van elkaar af, dit is A.

2. Aan de voordeur van sporthal 2 vind je een plan van het domein. Welk cijfer heeft het voetbalveld van SVK Koekelare? Dit cijfer geeft je B.

3. Als je naar het speelplein wandelt, zie je ook de Kubb velden van de Chouffekubbers. Hoeveel verlichtingspalen zie je rond deze velden? Trek hier één van af, dit geeft je C.

4. Aan de andere kant van de parking zie je de “Gemeentelijke jeugdlokalen ten dienste van KLJ en FOS Navajo’s." Deze gebouwen werden officieel geopend in 2009, maar op welke dag? Neem het tweede cijfer, dit geeft je D.

5. Hoeveel parkeerplaatsen voor mindervaliden vind je op de parking? Dit is E.

6. Koekelare heeft ook een Tennisclub : TC De Mote. Als je naar de club wandelt, zie je op de muur aan het terras enkele erkenningen van “jeugdvriendelijke club”. Hierop staat de naam van club, maar er naast staat ook een nummer. Stapeltel deze cijfers, dit geeft je F.

Formule: N51 05.ABC E002 58.DEF

Daar dit een prachtig natuurgebied is mag deze cache tussen zonsondergang en zonsopgang niet gelopen worden, gelieve hier rekening mee je houden aub.

Cache terug voldoende onzichtbaar verstoppen aub.

Additional Hints (No hints available.)