Skip to Content

<

Air Crash Investigation

A cache by Mikos88 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/15/2017
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Also fully available in English (PDF).

Auch vollständig auf Deutsch (PDF) erhältlich.


Air Crash Investigation

In het gebied van Landgoed De Colckhof en Landgoed Den Alerdinck bij Heino is een eenmotorig vliegtuig neergestort, daarbij zijn geen slachtoffers gevallen. Onderzoek wijst uit dat het toestel vanaf vliegveld Lelystad in onbekende richting was vertrokken. Volgens de politie zijn er verdachte omstandigheden in deze zaak, waarvoor nader onderzoek nodig is. Of het vliegtuigje gestolen is, waar het toestel naartoe onderweg was en wie het bestuurd heeft is volgens de politie nog onduidelijk, omdat de piloot spoorloos verdwenen is. Een onderzoeksteam van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid is bezig om de zwarte doos te vinden en het ongeluk te reconstrueren. Men hoopt snel uitsluitsel te kunnen geven over wat er precies gebeurd is.

Instructie voor het onderzoeksteam

  • Als onderzoeker in het onderzoeksteam vragen we je om te parkeren op het bijgevoegde parkeercoördinaat. Van daaruit is de plaats delict het beste te onderzoeken. Fietsen is op het terrein niet toegestaan.
  • In het veld zullen we je op de hoogte houden van de gevonden informatie, neem deze zorgvuldig in je op.
  • Naast je gebruikelijke pakket dien je twee (2) AA-batterijen mee te nemen en een hoofdtelefoon/oortjes.
  • Daarnaast vragen we je er zorg voor te dragen dat het terrein niet vervuild wordt en je vervuiling zo veel mogelijk opruimt om verstoring van het onderzoek te voorkomen. Prullenbakken zijn onderweg niet aanwezig.
  • Speurhonden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Coördinaten zijn bij benadering te gebruiken, in verband met het bladerdek.
  • Het gehele terrein onderzoeken neemt ongeveer 5 kilometer in beslag. Gedegen onderzoek kost echter veel tijd, neem die tijd.
  • Onderzoek mag plaatsvinden tussen zonsopgang en zonsondergang.
  • Géén spoilerfoto’s of spoilerlogs, maar foto’s en verhalen maken een log natuurlijk wel veel leuker.

Het terrein is vrijgegeven voor onderzoek met medewerking van Natuurmonumenten en Park Den Alerdinck. Met dank aan Team Tilly1808 voor het proeflopen. Dit onderzoek is tot stand gekomen in samenwerking met de leden van de Zwolse Spoor Geocache Club (ZSGC).

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.