Skip to Content

<

Kevätkeikaus Kalajalla

A cache by Tuulapee Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/23/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Kätkö löytyy helposti Kalajavuoren huipulta selkeästä piilostaan. Sopivalla säällä, oikeaan aikaan auringonpaisteessa kätkö saattaa "kimallella" sopivasti silmiin ja paljastaa itsensä.

Kätkö on saanut nimensä kätköttäjän työporukan kevään 2017 "kevätkeikaukselta" eli työporukan virkistysreissulta Kalajavuorelle. Laitoin kätkön paikoilleen jästi-työkamuni kanssa kesken patikoinnin. Koordinaatit eivät välttämättä ole ihan metrilleen, mutta hoksaat varmasti oikean kohteen katselemalla hetken ympärillesi. Kätkö löytyy kiivettyäsi Kalajavuoren huipulle. Itse suosin laavulta oikealla lähtevää reittiä eli jyrkempää ylös ja loivempaa alas, mutta reitti on tietysti makuasia. Huipulta on hienot maisemat moneen suuntaan ja paikka on parhaimmillaan aurinkoisena ja pilvettömänä päivänä.

Kätköilyreissuun voit helposti yhdistää alhaalla lähtöpaikalla olevalla laavulla makkaranpaiston. Paikka on mitä parhain viettää kiireetöntä aikaa joko yksin tai yhdessä. Etelä-Konneveden kansallispuistosta löytyy useita kätköjä, joten hienoja kätköilykokemuksia on varmasti luvassa.

Huomaathan, että kansallispuisto on pääsääntöisesti luonnonsuojelualuetta/rauhoitusaluetta, joten käyttäydythän sen mukaisesti. Pystyt loggaamaan kätkön aiheuttamatta vahinkoa luonnolle.

www.luontoon.fi/etelä-konnevesi

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

208 Logged Visits

Found it 197     Didn't find it 1     Write note 6     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.