Skip to Content

<

Euroopan suurin kraatterijärvi 45.

A cache by duoXnobis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/19/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Euroopan suurin kraatterijärvi ympäri-kierroksella olemme Kainuunlahdessa Niittyniemen ja Sontinniemen välissä, kätköllä 45. Tänne kulku 170 m pitkää peltotietä pitkin täytyy suunnitella; kevään kelirikon, kesän peltotöiden, syksyn sateiden ja talven lumen aikaan. Joten käytäthän maalaisjärkeä, olemme siis maalla!


Kunnat pitää yllä useita uimarantoja, lähinnä taajaman läheisyydessä olevia. Muut uimarannat ovat kylä- ja nuorisoseurojen kunnossapidon varassa. Myös tämä Aholan uimaranta on epävirallinen, mutta on mm pilkkijöiden yleisessä käytössä. Myös avantouintia harrastaville on ympäri Lappajärveä joitakin paikkoja järjestetty. Nykyisin suuren suosion saavuttanut vesijuoksu kaipaa muutaman sanasen.

Aloittelijalle vinkki: oikeanlainen vesijuoksuasento kannattaa opetella heti ensimmäiseksi. Ole pystyssä niin, että hartiat ovat lähellä vedenpintaa. Niska ja hartianseutu pitäisi olla rentona. Asento on siis päinvastainen kuin uidessa, jossa ollaan lähellä vedenpintaa. Ja eikun hölkkäämään.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

197 Logged Visits

Found it 195     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.