Skip to Content

<

HEP! - Äärimmäinen

A cache by Pilke Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/17/2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


HEP-sarjassa* sain aiheen ÄÄRIMMÄINEN.
Heti tuli mieleeni "Äärimmäinen katastrofielokuva", jossa nolojen tilanteiden mies Rowan Atkinson sekoilee oikein urakalla :D

Tämä kätkö kunnioittaa meitä kaikkia, jotka mokailemme ja joudumme noloihin tilanteisiin. Esimerkiksi kerran minä lähestyin kätkötettyä puuta puistossa. Puun vieressä oli mies ja fillari, ja jo kaukaa huikkasin että löytyikö ? Mutta kas, herrashenkilö olikin tarpeillaan puun katveessa ja säikähti pahan kerran ja pinkaisi karkuun, taisi häneltä jäädä hommatkin kesken, hupsista :)

Mukavaa olisikin, jos loggauksessasi kertoisit jonkun kätköilymokan tai muun nolon tilanteen, johon olet joutunut. Ja jos et viitsi kertoilla mitään ja loggaat kk, niin ei hätää, se on jo noloa itsessään ;)

Kätkö on äärimmäisen helppo, magneettinen ja pyörätuolillakin saavutettavissa (ainakin kesäisin). Mutta on tämänkin löytäminen mahdollista mokata, joten tarkkana.

MUISTA: Tää ei oo niin haudan vakavaa, muutkin mokaa !

Ihaile myös äärimmäisen idyllistä Haaviston kylää, kauniita pitsiverantoja ja taloja sekä vanhoja navettarakennuksia. On myös autioitunut kaupparakennus, umpeenkasvava lampi ja lakkautettu bussiliikenne, äärimmäisiä ilmiöitä nekin.

*Vuoden 2017 -tempaus on Suomen laajuinen HEP! -kätkösarja. Tempauksen luonne on, että kätköntekijä on saanut kätköllensä aiheen toiselta kätkön tekijältä. Aiheeseen ei ole kätköntekijä pystynyt itse vaikuttamaan, mutta kuitenkin vapaudet on annettu toteuttaa omaa luovuuttaan aiheeseen liittyen. Vietä kivoja hetkiä HEP! -sarjamme kanssa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

290 Logged Visits

Found it 280     Didn't find it 1     Write note 3     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.