Skip to Content

<

Peurankierros 6

A cache by Marsuperhe13 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/10/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


PEURANKIERROS
Peurankierros on kuuden kätkön sarja Linnaisten metsässä ja saanut nimensä alueella liikkuvien valkohäntäpeurojen (valkohäntäkauriiden) mukaan. Peurojen nukkumapaikkoja on Rajatorpantien toisella puolella sijaitsevalla Furumossenin alueella, josta on tehty luonnonsuojelualuevaraus. Yksilöt kuitenkin liikkuvat laajasti ravintoa etsiessään, eivätkä ole harvinainen ilmestys tälläkään puolella Rajatorpantietä. Kierroksen tavoitteena on tarjota mukava ulkoiluretki polkuja pitkin erilaisissa metsämaastoissa. Kierrosta voi lähestyä monesta suunnasta ja metsään pääsee luikahtamaan useasta kohtaa eikä kenenkään pihan poikki tarvitse oikaista. Autolle löytyy parkkipaikka (Sarjan ensimmäisellä kätköllä on reittipiste sinne), mutta paikalle pääsee helposti myös bussilla. Polkuja käyttävät myös maastopyöräilijät vaihtelevien maastojen ansiosta. Kosteikkoalueella saappaat ovat hyvä valinta erityisesti syksyllä ja lumien sulaessa.

KÄTKÖ
Tähän voi joutua hieman kurottamaan, mutta kiipeilyyn ei tarvitse ryhtyä. Oma kynä mukaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

545 Logged Visits

Found it 507     Didn't find it 28     Write note 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 7     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.