Skip to Content

<

Säterinniityn pallokenttä

A cache by Kisuminttu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/02/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Espoossa on mahdollista harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Eri puolilta Espoota löytyy seitsemän urheilupuistoa, kolme jäähallia, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Säterinniityn pallokenttä ja ulkoliikunta-alue on yksi uusimmista liikuntapaikoista Espoossa. Se valmistui toukokuussa 2017. Alueella oli aikaisemmin viljapelto. Pellon paikalle on rakennettu täysimittainen jalkapallokenttä, juoksusuora ja skeittialue sekä mahdollisuus pelata katukorista ja hypätä pituutta. Talvisin kenttä jäädytetään luonnonjäänä. Kentällä on myös ulkokuntoilurata sekä pienempiä lapsia varten keinu, kiipeilyteline ja liukumäki. Kentän laidalla on muutostöiden yhteydessä säilytetty kaistale niittyä. Puistoon on istutettu palsamipihtaa, punasaarnia, metsätammia, kultaherukkaa, kotipihlajaa, koivuangervoa sekä erilaisia pajuja. Säterinniityn pallokenttä ja lähiliikunta-alue palvelevat kaikkia Espoolaisia, mutta erityisesti läheistä Ruusutorpan koulua ja alueen asukkaita. Lähteet: (visit link) ja (visit link)

Tämä mysteerikätkö esittelee Säterinniityn pallokentän ja lähiliikunta-alueen. Kyseessä on ns. maastomysse, minkä saa ratkaistua helposti paikan päällä. Kaikkiin kysymyksiin löytyy vastaukset maastosta. Huom! Mysteerin alkupiste on virtuaalinen eikä sinne ole piilotettu mitään.

Ratkaise toinen seuraavista koordinaattimysteereistä (= Vaihtoehto 1 tai 2), niin saat selville geokätkön lopulliset koordinaatit. Valitse kuluvaan vuodenaikaan sopiva vaihtoehto.

Vaihtoehto 1 (Hyödynnettävissä vain lumettomana aikana)

N(C*2)-B (G*2).H+(F*G)+(B*C)+A+2
E0(D+G) (C+D-3).H+(B*F)+(A*B)+A+C+D+2

Vaihtoehto 2 (Hyödynnettävissä talviaikaan, kun maassa on lumipeite)

N(C*2)-B (G*2).(I*G)+(A*B)+B+C-2
E0(D+G) (C+D-3).(I*G)+(F*B)+I+F-A+C+1

Valitsemasi koordinaattimysteeri ratkeaa, kun selvität seuraaviin tehtäviin oikeat vastaukset ja sijoitat saamasi tulokset oikeisiin kohtiin. Selvittäessäsi oikeita koordinaatteja, olethan tarkkana laskujärjestyksen kanssa.

A) Kuinka monta polkupyörätelinettä pallokentän ja lähiliikunta-alueen edustalta löytyy yhteensä?
B) Kuinka monta punaista juoksurataa pallokentällä on?
C) Kuinka monta pystypalkkia pallokentän etelän puoleisessa päädyssä olevassa aidassa on?
D) Pallokentän laidoilta löytyy korkeita valaisinpylväitä. Kuinka monta valaisinta on yhteensä niissä pylväissä, mitkä osoittavat pallokentän suuntaan?
F) Etsi kentän sisäänkäynnin läheisyydessä oleva kyltti, missä lukee kentän nimi ja kenttään liittyvää yleistä informaatiota. Kuinka monta numeroa kyltissä on yhteensä?
G) Pallokentän länsipuolella kentän reunaan on kiinnitetty opastetaulu. Kuinka monta valkotaustaista pyöreää merkkiä opastetaulussa on?

H) Mene pallokentän eteläpäätyyn. Kuinka monta pientä kivilaattaa löydät kentän laidalta maasta koordinaateista N60 12.863 E024 47,906?
I) Etsi kentän sisäänkäynnin läheisyydessä oleva kyltti, missä lukee kentän nimi ja kenttään liittyvää yleistä informaatiota. Kuinka monta vokaalia kyltissä on yhteensä?

Tarkista ratkaisusi Geocheckerillä

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.