Skip to Content

<

HYKS:n urheiluseura 40-v

A cache by Geokätköilyjaosto Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/15/2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Vuonna 1978 perustetun Helsingin yliopistollisen keskussairaalan urheiluseuran tavoitteena on edistää urheilu- ja liikuntaharrastusta HYKS-sairaanhoitoalueella olevalle henkilökunnalle. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää urheilu- ja liikuntatoimintaa, kilpailuja, tiedotus-, koulutus- ja valistustoimintaa sekä juhlia, retkiä ja kokouksia.

HYKS:n urheiluseuraan kuuluu useita kymmeniä lajijaostoja, kuten jumppa-, golf- ja ratsastusjaostot. Geokätköilyjaosto aloitti toimintansa urheiluseurassa vuonna 2016. Vuosien varrella geokätköilyjaosto on järjestänyt kätköilyretkiä ympäri pääkaupunkiseutua. Lisäksi jaosto on järjestänyt geokätköilyn alkeiskursseja yhteistyökumppaneiden kanssa. Monet retkistä sekä kursseista ovat suuntautuneet Helsingin keskuspuiston alueelle, joten jaoston oma kätkö sopii tähän ympäristöön. Samalla juhlistetaan 40-vuotta täyttävää urheiluseuraa.

Normaalikokoinen perinteisesti piilotettu kätkörasia sisältää piilotushetkellä kätkötiedotteen, lokivihkon ja kynän. Rasiassa on myös pieniä vaihtotavaroita sekä tilaa kulkijoille. Talvilöydettävyys varauksin, kätkö voi olla saatavilla myös vähälumisena aikana. Piilota rasia kuten se oli löydettäessä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

169 Logged Visits

Found it 164     Didn't find it 2     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.