Skip to content

This cache has been archived.

SLO Geocaching Klub: CITO izziv se poslavlja do prihodnjega leta. Hvala vsem, ki ste sodelovali!

More
<

Zadnji CITO izziv: otroško igrišče

A cache by SLO Geocaching Klub Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 30 September 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Na dogodku bomo izvajali samo "vrtnarska" dela: odstranjevanje plevela iz korit okoli igrišča in po igrišču. Zato vas prosimo, da prinesete kakšno majhno vrtno orodje (vrtne škarje, majhno motiko,...). Na voljo je nekaj rokavic, kdor jih ima, pa lahko prinese svoje. Vreme bo lepo!

Za konec jesenskega CITO tedna in naše CITO akcije se bomo lotili posebnega izziva: na prošnjo lokalne skupnosti (in pobude številnih geolovcev, ki so se udeležili lanskih tovrstnih dogodkov) bomo uredili otroško igrišče na Selanovem trgu v severni ljubljanski četrti Šentvid. Na objavljenih koordinatah se bomo zbrali v soboto, 30. septembra, do 9.30, zavihali rokave in se lotili dela. Dela bo veliko, zato nam bo vsak par rok prišel še kako prav.

        

Udeležba na tem dogodku vam bo, poleg prijetnega občutka, da ste nekaj prispevali v skupno dobro in veselje morebitnega geolovskega podmladka, prinesla jesenski CITO spominek in še dodaten žig na kartonček CITO izziva 2017, morda pa boste z udeležbo prestopili med največje slovenske CITOloge (v času objave dogodka imamo tri, še slaba deseterica pa je tik na tem, da se jim pridruži).

Sodelujte v CITO izzivu 2017!

Potek dogodka

  • zbrali se bomo na izhodiščnih koordinatah na otroškem igrišču na Selanovem trgu. Parkiranje je mogoče na parkirišču stanovanjskega bloka na strani proti Celovški cesti, vzdolž Prušnikove ulice v Šentvidu, za Mercatorjem ali na parkirišču pred Ljudskim domom Šentvid.
  • vaš prihod pričakujemo od 9.00 naprej.
  • po uvodnem klepetu, popisu sledljivčkov, opremljanju za akcijo in drugih uvodnih opravilih, se bomo ob 9.30 lotili dela.
  • v okviru akcije bomo odstranili plevel na igrišču in iz korit okoli njega ter pobrali smeti v širši okolici.
  • po uradnem zaključku dogodka bomo od 12.00 naprej nadaljevali druženje na lokaciji v bližini, ki bo določena na dogodku.
  • akcija bo v vsakem vremenu, vendar se bomo glede poteka in časovnice odločili glede na vremensko napoved. V primeru zelo slabe napovedi bodo aktivnosti omejene. Prijavite se na dogodek, da vas bomo lahko obvestili o morebitnih spremembah.

Pridite dobre volje in v velikem številu. Vsak par rok šteje. Organizatorji bomo poskrbeli za rokavice, vreče za odpadke in nekaj vrtnega orodja. Če kdo prinese kak svoj kos vrtnega orodja ali rokavice, ne bo nič narobe. Oblačila naj bodo primerna načrtovanim opravilom.

Slovenian Geocaching Club is cordially inviting you to a CITO event, organised in cooperation with the Department for Environmental Protection of the City of Ljubljana and Snaga. We will meet on the published coordinates from 9.00-9.30 for a short geochat, trackable exchange and introduction of the event. From 9.30 to 13.00 we will clean and restore the playground, and collect trash in the area around it. The organisers will provide litter bags, gloves, tools, paint and other equipment. Afterparty will follow on a location nearby. Event occurs, rain or shine, this is Ljubljana after all. 😉

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.