Skip to Content

This cache has been archived.

Ajosa: Filmit katseltu. Kiitos kävijöille.

More
<

GIFF 2017 - Mikkeli

A cache by Ajosa & Team MaJu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Monday, 06 November 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


GIFF 2017 - Mikkeli
Aika: Maanantai 6.11.2017 klo 19.00-20.30
Paikka: Mikkelin Yliopistokeskuksen auditorio, Lönnrotinkatu 52.-6.11.2017 vietetään kansainvälistä GIFF (Geocaching International Film Festival) geokätköilylyhytelokuvafestivaalia. Tämä on kolmas kerta, kun GIFF-tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa ja Mikkelissäkin pääsemme jo toistamiseen nauttimaan mainioista lyhytelokuvista!

Kokoonnumme Mikkelin Yliopistokeskuksen auditorioon katsomaan 17 finalistivideota (kesto yhteensä noin tunti) ja lopuksi äänestämme oman suosikkimme. Videomateriaali on lapsille sopivaa. mutta se sisältää vieraskielistä puhetta tai englanninkielisen tekstityksen. Videoita ei siis ole käännetty/tekstitetty suomeksi. Kiitos vapaaehtoisille kääntäjille - käytössämme on myös suomenkielinen tekstitys!

Koordinaatit osoittavat Yliopistokeskuksen pääovelle Lönnrotinkadulla, mistä sisäänkäynti tapahtuu. Olethan ajoissa paikalla: "Leffateatterin" ulko-ovi on auki klo 18.50-19.00 ja aloitamme filmien katselun mahdollisimman pian tämän jälkeen. HUOM! Ulko-ovi on lukittuna tapahtuman ajan eli myöhässä ei tähänkään leffanäytökseen pääse.

Tapahtuma on maksullinen. Tilavuokrauksen kattava "Leffalippu"maksaa 1 eur/hlö, sisältäen myös pienet leffaeväät. Varaathan mieluiten tasarahan.

Tämä on yksi Geocaching HQ:n virallisiksi hyväksymistä GIFF-tapahtumista, joten osallistujat saavat profiiliinsa virtuaalisen GIFF 2017 -matkamuiston (souvenir).

Auditorioon mahtuu 90 henkilöä. Muistathan tehdä hyvissä ajoin Will attend -loggauksen ja ilmoittaa samalla osallistujien lukumäärän.

Tervetuloa!


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

70 Logged Visits

Write note 1     Archive 1     Will Attend 31     Attended 33     Publish Listing 1     Announcement 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.