Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Läckö-Kinnekulle Event 2018

A cache by janigen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 21 April 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Läckö Kinnekulle Event 2018!

21 april 2018 - Lidköping, Sweden


Välkommen!

Bakgrund

Sommaren 2013 arrangerades det första eventet vid Läckö Slott. Besökarna fick besöka slottets hemliga rum och det tog bara några timmar innan de 50 platserna var fullbokade!

Succén har upprepats varje år sedan dess och planering för sjätte upplagan av Läckö-Kinnekulle Event håller på för fullt!

Eventet

Till 2018 års event hoppas vi på ett lika stort deltagande som tidigare år och det finns kapacitet för 500 deltagare, så en ansökan om Mega-status kommer att lämnas in vid många "Will Attend/Kommer att delta"-loggar. Ange gärna hur många personer som kommer i ert nickname när ni loggar "will attend". Som förra året så finns det möjlighet att vinna fina priser direkt vid entrén om man är föranmäld.

Läckö Kinnekulle Event består av totalt tre event, ett grillevent på fredagen, huvudeventet på lördagen och ett avslutande CITO-event på söndagen.
Huvudsyftet med eventet är att träffa andra geocachare men också få möjlighet att delta på spännande upplevelser och lyssna på intressanta föreläsningar. Det kommer även att finnas en marknad med försäljning av geocaching-relaterade prylar. Likt tidigare år kommer det att släppas nya officiella cacher i området.

Var

Huvudeventet genomförs precis som förra året på Dalängskolan i centrala Lidköping. Resterande delar av helgens aktiviteter som upplevelser, sidoevent och cachesläpp är utspridda runt Lidköping och Kinnekulle. För detaljer se respektive eventsida.

När man loggat "Will attend/Kommer att delta" så ska man även registrera sig på vår externa hemsida, där man också väljer vilka föreläsningar och aktiviteter man vill delta på.

Program

GC7CVQM - Fredag 20:a april - Korv med bröd-event 2018

  • Vi börjar helgen med att träffas för att grilla korv och träffa andra eventdeltagare, läs mer på eventsidan (GC7CVQM).

GC7VCQN - Lördag 21:e april

  • Lördagen är dagen för det stora huvudeventet. För mer information, håll utkik på lackoevent.se.

GC7CVQP - Söndag 22:e april - CITO-event 2017

  • Vi avslutar helgen med att gemensamt städa ett utvalt område på skräp. CITOt brukar alltid vara en trevlig och lättsam avslutning på helgen, läs mer på eventsidan (GC7CVQP).

Lokalen under lördagen är i en skola så det finns gott om utrymme för mingel. Inom skolans område råder djurförbud och nötförbud!

För att finansiera eventet tas en deltagaravgift ut på 100 kronor för deltagare över 15 år. Information om hur du registrerar dig och betalar din deltagaravgift kommer att finnas på vår externa webbsida.

Väljer man att registrera sig och betala vid entrén är det en förhöjd avgift på 150 kr. Vill man bara logga eventet, gå på marknaden och delta i cachesläppet är dessa delar kostnadsfria. Men med tanke på möjligheter till ett brett utbud av föreläsningar och två starka upplevelser för endast 100:- så hoppas vi att så många som möjligt hittar något intressant.

Mer information

Det fylls på med mer information allt eftersom programpunkterna blir klara på vår externa webbsida lackoevent.se, löpande information ges också på vår facebooksida.

Om du planerar att delta ska du också registrera dig på vår externa hemsida.

Registreringen hjälper oss att få en bättre uppfattning om det verkliga antalet deltagare, så att vi kan planera alla aktiviteter.

Varmt välkomna till Lidköping i april!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.