Skip to Content

<

#26 Mistä tunnet sä kollegan? Etelämäki?

A cache by jukkapoikageo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/04/2017
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö kuuluu mysteerikätköjen sarjaan Mistä tunnet sä kollegan? Sarja esittelee satakuntalaisia geokätköilijöitä. Tiedot kätköilijöistä perustuvat oletettuihin faktoihin, miiteissä kuultuihin puheisiin sekä geocaching.comin profiilin tietoihin. Kerää mahdolliset bonustiedot talteen kätköiltä.


Jos tähän kätköilijään törmäät esimerkiksi miitissä niin juttua riittää. Älä kuvittelekaan että kotiinlähtö onnistuu suitsaitsukkelaan. Mukavaa juttua riittää ja aikamoinen rämäpää tämä kätköilijä myös on. Taitaa usein laatu korvata määrän, sillä hän on hakenut monia sellaisia kätköjä joista muut vain haaveilevat, kuten erään majakkakätkön Porin edustalta. Ettei vaan olis sukulaismiehiä sukeltajaporukoissa? Tiedä sitä sitten

Mutta asiaan jos kätkölle haluat päästä, selvitä milloin tämä kätköilijä on rekisteröitynyt geocaching.comiin ja syötä päivämäärä chekkeriin. Ei muuta kuin kätkölle.Additional Hints (No hints available.) 

Find...

189 Logged Visits

Found it 186     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.