Skip to Content

<

#27 Mistä tunnet sä kollegan? Partiopoika&TVMix?

A cache by jukkapoikageo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/04/2017
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö kuuluu mysteerikätköjen sarjaan Mistä tunnet sä kollegan? Sarja esittelee satakuntalaisia geokätköilijöitä. Tiedot kätköilijöistä perustuvat oletettuihin faktoihin, miiteissä kuultuihin puheisiin sekä geocaching.comin profiilin tietoihin. Kerää mahdolliset bonustiedot talteen kätköiltä.


Onko tämäkin nyt sitten mistä tunnet sä kätköilijät? Tämä kankaanpääläinen parivaljakko on tehnyt mukavia kätköjä tuonne Pohjois-Satakunnan huudeille. Onkohan tämä kaksikko jotain sukuakin toisilleen. Pikkulinnut ovat laulaneet, että partio on hyvin lähellä heidän sydäntään. Oikeat Erä-Jormat :). TVMix on tehnyt oikein mukavan mysteerin jossa pitää katsoa hauska lastenleffa. Jotta kaikki ei olisi niin helppoa niin selvitä tämän mysteerin loppupurkin koordinaatit ja syötä ne chekkeriin. Kyllä, joudut nyt ratkaisemaan kaksi kätköä. Helppoa se on jos mysteerejä muutenkin ratkot.Additional Hints (No hints available.) 

Find...

162 Logged Visits

Found it 146     Didn't find it 11     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.