Skip to Content

<

#31 Mistä tunnet sä kollegan?LempeäJättiläinen ?

A cache by jukkapoikageo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/04/2017
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö kuuluu mysteerikätköjen sarjaan Mistä tunnet sä kollegan? Sarja esittelee satakuntalaisia geokätköilijöitä. Tiedot kätköilijöistä perustuvat oletettuihin faktoihin, miiteissä kuultuihin puheisiin sekä geocaching.comin profiilin tietoihin. Kerää mahdolliset bonustiedot talteen kätköiltä. Jos et ole mukana sarjassa, älä huolestu, sillä jatkoa on luvassa.


Jos tämä kätköilijä tulee pimeässä metsässä vastaan, jopa karhut pakenisivat. Vaikka tuskin tämä herrasmies tekisi pahaa hirvikärpäsellekään. Pituutensa puolesta hänellä on oma terrainalennin integroitu vartaloonsa, joten korkealla olevat purkit ovat hänelle niin sanotusti naps ja kops. Tämä kollegamme on niittänyt mainetta myös kuulantyönnössä, jossa hän on joskus ollut aivan huipulla. Omia kätköjäkin hän on ehtinyt tehdä ja ensimmäisen multinsa nimi viittaa vahvasti johonkin lapsilta kiellettyyn. Syötä tämän multin GC-koodi chekkeriin, niin saatat päästä purkille.Additional Hints (No hints available.) 

Find...

189 Logged Visits

Found it 182     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.