Skip to content

<

Countdown to a double Jasmer Challenge

A cache by lingbeek Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/09/2017
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

The cache IS at the posted coordinates!Countdown to a double Jasmer

Alweer bijna een jaar geleden heb ik me gekwalificeerd voor de Jasmer Challenge. Een challenge waarbij je voor elke verstopmaand een cache vind. Wat één keer kan, kan natuurlijk ook twee keer.... Zo moet ik op dit moment nog drie maanden (niet toevallig drie maanden uit het jaar 2000) om voor de tweede keer aan de challenge te voldoen. Dat bracht mij op het idee van een Countdown to a double Jasmer Challenge. Het aftellen begint bij tien. Dat betekent dat u voor tien maanden niet aan de voorwaarden voor een double Jasmer hoeft te voldoen. En u hoeft zelfs geen enkele Jasmer Challenge te hebben want die voor die maanden hoeft u geen enkele cache gevonden te hebben. U mag dus maximaal 20 caches verwijderd zijn van een dubbele Jasmer.

De voorwaarden voor het mogen loggen van deze challenge:

1. U vindt minimaal 2 caches per verstopmaand sinds het ontstaan van het geocachen. U hoeft voor maximaal tien maanden niet aan deze voorwaarden te voldoen.
2. Bij het voltooien van de challenge zie ik in de found log graag het bewijs vermeld.
Dit is echter niet verplicht
Het bewijs mag worden aangeleverd als bookmark, een lijst in de log of een afbeelding waaruit blijkt dat u voldoet aan de challenge. Of een verwijzing naar de output van de checker.

3. Als u in de buurt bent maar nog niet voldoet aan de challenge, mag u wel alvast de naam in het logboek noteren. U mag dan alvast loggen met een Write Note op de pagina. Zodra u uw laatste cache voor het voltooien van de challenge hebt gevonden, mag u de Note omzetten in een Found.


Met deze checker kunt u zien of u voldoet en welke maanden u nog mist:
PGC Checker

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.