Skip to content

This cache has been archived.

Frogfoot1: op vraag van de CO

More
<

#1 De Vergeten Vliegeniers

A cache by KaToCa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/24/2018
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


!!! Heel veel muggen onderweg! Antimuggenspray is handig!!!

Deze geoart werd opgericht ter nagedachtenis van de Vergeten Vliegeniers, gesneuveld voor onze vrijheid in 1943 na een missie boven vijandelijk gebied.

Deze reeks bestaat uit 24 caches, een eerbetoon en een laatste eerbetoon aan deze vliegeniers. De wandeling is om en bij de 8km lang en niet toegankelijk met andere vervoersmiddelen. Het grootste gedeelte van de tocht loopt over onverharde wegen en laat je volop genieten van de natuur en het schitterende uitzicht rond het kasteel van Horst. Wees respectvol voor de caches, de natuur en kijk steeds de listing na voor tips of extra opmerkingen.

Om alles succesvol te kunnen loggen heb je volgende hulpmiddelen nodig: een pincet, een 9-volts batterij en een muntstuk kleiner dan 2€. Een rouwkaartje voor de 5 gesneuvelde Poolse soldaten die je kan achterlaten in de buurt van hun laatste rustplaats wordt zeker gewaardeerd.

Bij regenweer zijn goede stapschoenen aangeraden want het kan er nogal modderig voorkomen. Noteer goed alle cijfers die jullie tegen komen. Deze kan je meerdere keren terugvinden in de verschillende caches.

Iets stuk? Verloren? Of gewoon een algemene opmerking? Wij horen het graag!

Hartelijk bedankt aan iedereen die ons heeft geholpen, in het bijzonder onze puzzel testers, proeflopers, het Agentschap voor Natuur en Bos en wijnbouwer Uylenbergher. Speciale dank aan Frank voor zijn tijd en de meer technische details uit te werken!

Veel puzzel- en zoekplezier op deze mooie cacheronde!Zet zeker je geluid op!

Klik hier voor de video

U kan uw oplossing valideren met certitude.
Gelieve de cache deftig terug op stoppen zoals gevonden. Dank u

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.