Skip to Content

<

24 Askelta Jouluun - 17 joulusiivous

A cache by päivi70 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/04/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

24 askelta Jouluun on vuonna 2017 joulukalenterihengessä perustettu kätkösarja, joka nojautuu Suomalaisen Joulun odotukseen. Kaikki kätköt ovat helppoja talvilöydettäviä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Muutamassa kätkössä on myös koodin pätkä bonuskätkölle, joten katso kätköt tarkkaan!

Joulusiivous
Nyt tuli kiire ja hoppu, on äitikin jo aivan loppu.
Joulu on jo oven takana, eikä ole pesty edes yksikään lakana.
Pesemättä ikkunat ja tuokin hylly. Äiti se pyörii, kuin tuulimylly.
Hellitä hetkeksi muori kulta, ettei pian lopu voimat sulta.
Sama se miltä kotisi näyttää, kunhan sen rakkaudella täyttää.

Ennen vanhaan jouluun valmistauduttiin ajoissa. Pirtti siivottiin kunnolla ja usein lattia pestiin kontallaan ryömien. Olkien ollessa vielä käytössä jouluksi tuotiin pirttiin uudet puhtaat oljet, joissa lasten oli mukava levätä joulua viettäen. Siivottuun kotiin aseteltiin kauniit ise tehdyt koristeet, kuten Tuomaanristi, himmeli ja olkipukki. Joulusiivous on periytynyt tähänkin päivään saakka. Toiset ottavat se jopa liian kirjaimellisesti ja väsyttävät itsensä turhaan. Neuvotaankin jättämään reilusti kaapit siivoamatta, jos joulua ei meinaa komerossa viettää. Halutessaan voi jakaa siivoustehtävät eri päiville urakka ei toki vähene mutta tuntuu kevyemmältä. Useat suosivat myös kunnon listan tekemistä niin yksikään tehtävä ei unohdu. Vielä helpommalla pääsee, kun viskaa tolussa kastellun sukan sohvan alle :)

Tämä kätkö kuuluu 24 Askelta Jouluun-kätkösarjaan. Kätkö on ainutlaatuinen ja ei ole korvattavissa, joten toivotaan että kätkö pysyy paikoillaan ja sitä käsitellään varoen. Jos kätkö häviää tai rikotaan, tullaan se korvaamaan normipurkilla.
Kätkössä on tilaa pienille reissaajille

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.