Skip to content

This cache has been archived.

Poltrona Polaris: Hei

Det har nå gått 30 dager eller mer etter min forrige melding, og jeg har ikke registrert tilbakemelding om denne geocachen fra deg. På grunnlag av dette arkiveres derfor oppføringen til geocachen på nettsiden www.geocaching.com.

Husk å fjerne eventuelle rester etter geocachen så snart som mulig, hvis den ikke er registrert i andre systemer. Dette for å hindre forsøpling.

Med vennlig hilsen
Poltrona Polaris
Community Volunteer Reviewer

More
<

Tre dager til julaften

A cache by tulipaner Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/09/2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Denne cachen var en del av TromsøAdventskalender 2017. Nå er det på tide å gjøre klar ribba om det er det som skal stå på bordet julaften 🙂 ribba kan allerede nå være tint og smøres inn med ønsket krydder. Juleøl til ribba bør være i hus for lenge siden. Å lese juleøltester nå og handle inn etter "best i test" er nok for seint nå 😉 Thomas brygger 21. desember. I gamle dager ble Thomasmesse gjern kalt for Thomas brygger eller Thomas fulltønne, for det var på denne dagen juleølet skulle brygges. Det var påbudt ved lov å brygge øl i Norge i de dager. Kakelinna kom gjerne 21. desember Det het seg at 21. desember var det alltid mildvær. Dette mildværet blir kalt for kakelinna og folk trodde det ble mildvær fordi alle ovnene var glødende varme og fulle av julebakst. Det er statistisk riktig at det pleier å være noen dager med mildvær rett før julaften. All juleveden måtte også være i hus, ellers kom Thomas og gjorde sitt fornødne på veden!?? Vintersolverv 21. desember kommer den dagen solen står lavest på himmelen. Klokkeslettet for dette varierer litt fra år til år og faktisk vintersolverv kan derfor inntre både 21. og 22 desember, men i kalenderen er dagen av praktiske grunner satt til 21. desember.

Additional Hints (No hints available.)