Skip to Content

<

YT -lesken traili #1

A cache by Ehlana64 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/17/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

YT, tuo peloittava kirjainyhdistelmä, tuli ja muutti kaiken Lissun ja Arskan elämässä. YT -neuvottelujen jälkeen Arska sai kenkää töistä ja kohta sen jälkeen hän katosi. Ja samalla mullistui myös Lissun elämä.

Traili kuljettaa surullisen kuuluisan YT-Arskan vaimon jäljillä, miten Lissun kävikään?


Ensin Lissu ajatteli, että murjottakoon mies tovin omissa oloissaan, mutta kun aikaa kului, eikä miehestä mitään kuulunut, alkoi hän huolestua. Ja niin alkoi Lissu kulkea pitkin ja poikin tuttuja reittejä Arskaa huhuillen. Lissu vaipui muistoihin, ja mieleen tupsahtivat ne kerrat, kun hän Arskan kanssa nuorempana oli kulkenut näissä metsissä. Täällä me silloin kuljimme, marjaämpärit mukana. Marjasaalis jäi niukaksi, mutta kummasti metsäretken muistelu sai Lissun mielialan nousemaan. Olisiko näillä mättäillä viivähdetty tovi jos toinenkin? Toiveikkaana ympärilleen katsellen Lissu pyörii paikalla, mutta kadonneesta miehestä ei näy jälkeäkään. Toiveikkuus alkaa jo kadota huolen alle. Porukalla ja yksin on miestä haettu, ja nyt on jälleen Lissu yksin etsimässä. Jos sittenkin on jotain pahaa miehelle tapahtunut, ei hän ennen näin pitkiä pätkiä ole viipynyt murjottamassa. Vai mitenkäs se olikaan silloin kun lapset olivat pieniä?

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

343 Logged Visits

Found it 340     Write note 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.