Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

LGC event 2018

A cache by LGC Borgloon Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 21 April 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Voor de derde keer slaan de leden van LGC Borgloon de handen in elkaar. Voor de derde keer willen wij onze collega geocachers verwennen. Wij willen dit jaar de streek rond Kuttekoven, Hoepertingen en een stuk van Rijkel (drie deelgemeenten van Borgloon) op de kaart zetten door er meer dan 65 caches te leggen, waaronder enkele "speciallekes".


Al deze caches kan je terugvinden op de event listing, waarvan je een eerste deel 's ochtends zal ontvangen. Kort na de middag zal een tweede listing beschikbaar worden gesteld. Er zal voornamelijk gewandeld en gefietst kunnen worden, verspreid over verschillende locaties.

Wij verwachten jullie op 21 april 2018 in de voetbalkantine op de Sittardstraat te Borgloon.

Ons event start om 10 h 00. We sluiten de deuren om 19 h 00.

Om praktische redenen liefst vooraf inschrijven aan € 5 per account. Deze bijdrage is vooraf te betalen op BE 10 0689 0438 6904 met vermelding van je nickname en het aantal deelnemers.

Inschrijven kan uitzonderlijk ook de dag zelf, maar dan betaal je iets meer.

Wij raden iedereen aan om deze listing in het oog te houden. Ze zal geregeld aangepast worden.


NIEUW !! NIEUW !!

- Ter gelegenheid van de 1.000ste verjaardag van Borgloon - 1018-2018 zal nog een extra mystery-cache gepubliceerd worden op de dag van het event.

- De knoop is doorgehakt, de dag na het Event, dus op 22 april 2018 zal er van 8.30 u tot 11.30 U een CITO-EVENT doorgaan in de onmiddellijke omgeving van het event.
De listing GC7K5QW - LGC 18 # CITO BORGLOON. Wij bieden U : het loggen van het CITO-Event, met bijhorende "souvenir" van www.geocaching.com, een versnapering op het einde van uw CITO en voor de rest van de dag al onze nieuwe caches die ter gelegenheid van dit event on line zullen komen.

- HOERA, de bloesemmeter is met enkele dagen vertraging terug on line. Je kan hier dag na dag de evolutie van de bloesems in de fruitstreek volgen. Alles doet er naar uitzien dat op de dag van het event de Haspengouwse pracht in volle ornaat zal te bewonderen zijn. Hierna de link naar de website Bloesemmeter 2018.

- Vergeet ook niet tijdig je bijdrage voor dit event te storten op bovenstaand rekeningnummer.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.