Skip to content

<

LLAÇ #01

A cache by roquetex Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/16/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Un llaç és una banda fina de material flexible, típicament roba, però també plàstic o de vegades metall, usat sobretot per lligar i fixar. Els llaços de tela, que inclouen comunament la seda, s'utilitzen sovint en connexió amb el vestit, però també es poden trobar innombrables propòsits útils, ornamentals i simbòlics. Les diferents cultures al voltant del món utilitzen aquest dispositiu com a ornament per al cabell, al voltant del cos o fins i tot com a ornament en animals, edificis i altres àrees. El llaç també es fa servir de vegades com segellador de paquets, juntament amb cordill.

 

Aquest ornament també té una vessant solidària que s’empra arreu del món per a manifestar que qui els porta dóna suport a certes causes o opinions on el color del llaç indica el significat de la causa. 

Però les guidelines són clares en aquest sentit i la nostra intenció no és la de promoure altra causa que no sigui la pràctica del geocaching així que ens limitarem a dir-vos que per trobar les coordenades finals d’aquest misteri únicament necessitareu un lector de codis QR.

 
QR Code - 01

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.