Skip to content

This cache has been archived.

chica's team: Deze is voorbij....

More
<

GEOPOLY-Event

A cache by Geopoly team Nederland Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 18 March 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:
Een unieke serie Geocaches, dat is wat 25 Geocache teams de Nederlandse Geocache-gemeenschap binnenkort aanbieden. Een serie Geocaches, zoals in Nederland en ver daar buiten nog niet bestond. GEOPOLY, gebaseerd op het beroemde bordspel. Caches op alle plekken die je kent van het spelbord. Ja, echt op die plekken in die steden!

Natuurlijk is alles voorzien van een laagje Geocaching, waardoor de serie waar meer dan een jaar aan gewerkt is, nu al gezien mag worden als uiterst bijzonder. De aanstaande publicatie van deze serie is een perfect moment voor een GEOPOLY event!

Wil je alles weten over deze bijzondere serie, de cacheleggers ontmoeten, Fanfoto's maken, Geopoly goodies ruilen, TB's ruilen of discoveren en natuurlijk het GEOPOLY spel spelen, dan ben je van 11 tot 15 van harte welkom op ons event. Voor kinderen zijn er kleurplaten in stijl geregeld! Op deze lokatie is eten en drinken te koop voor een schappelijke prijs. "Er zijn lekkere broodjes, huisgemaakte soep en ook de frituur kan aan".

Zoals je weet draait het spel vooral om geld. Wij maken het je in dit geval heel makkelijk, je mag gratis van start gaan. Wel is er een mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage, dit vanwege het moeten huren van de accommodatie. Hiervoor staat de algemeen fonds spaarpot bij het logboek.

Natuurlijk zijn er een paar spelregels bij het GEOPOLY event om het voor iedereen leuk en gezellig te houden. Tenslotte wil je niet dat we je de ‘ga naar de gevangenis’ kaart geven.

Daarom: geen glaswerk mee naar buiten, net als afval en peuken netjes waar het hoort. Honden zijn geen probleem maar de Poep moet gelijk worden opgeruimd. In de accommodatie is meegebrachte eten en drinken niet toegestaan, maar dit mag wel buiten op een van de bankjes worden genuttigd.

Deze serie is gerealiseerd door meerdere teams: Casper.nl, chica's team, De Bosmannetjes, eikenhofjes, FireFarmer, Geoknarf, heegberts, joanne76, Josvstaalduinen, leipeooievaar, MaryRussellHolmes, merrlin, Rhaegal, schut&co, Team Bincky, Thobias010, TimenPatricia, Twentse Mug, VanderMmeer, Viervoeter, Yuné, zooropa5, Zugführer, 0lifant en @wilbertoord.

Grafisch specialist tailchaser77 is aan het GEOPOLY-team toegevoegd voor het creëren van alle afbeeldingen.

Daarnaast willen we ook hier graag onze reviewer bedanken voor het in goede banen leiden van ons GEOPOLY project, René, bedankt.

Let op: het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt, voorkom een teleurstelling en reserveer nu je plek aan onze spelletjestafel, zodat je later kunt zeggen, IK was erbij!
Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.