Skip to Content

<

Kuninkaantie Tikkurilantie

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/09/2018
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Matkani kulki eteenpäin, ja jalkojani alkoi jo väsyttää. Päätin hetken levähtää läheisellä mäellä ja samalla katsella lasten puuhia läheisellä niityllä. Kylläpä näytti hauskalta! Lapset pyörittivät hyrriä ja ratsastivat puuhevosilla. Joku oli kyhännyt pallonkin, pajua taisi pinnassa olla, kun noin pyöreäksi olivat saaneet. Savikukoista ja pajupilleistä leikit saivat mukavan taustamusiikin. Pieniä lapsia oli vahtimassa vain muutaman vuoden heitä vanhempi lapsi, joko isosisarus, tai jostakin pienestä torpasta oman elantonsa hankkimaan lähetetty sisarusparven vanhimmainen. Palkkaahan ei näille lapsille maksettu, kun vain ruoan sai, se riitti.
***
Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi.

Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

375 Logged Visits

Found it 368     Didn't find it 4     Write note 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.