Skip to Content

<

Kuninkaantie Halikko

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/30/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Rikalan komea linnamäki näkyi kauas. Se oli jo vuosisatoja ollut merkittävä paikka eikä se vähäpätöinen ollut vieläkään. Turkulaiset puhuivat Rikalan kaalikaupungista, kateellisia kun taisivat olla. Rikalalaiset sanoivat merenkulun olleen jo muinaisista ajoista heille merkittävä asia. Mietin siinä taukoa pitäessäni, että tuosta lähellä olevasta huonokuntoisesta sillasta eivät kovin suuret alukset päässeet alta. Mahtaisinkohan minäkään siitä uskaltautua. Puheet olivat kiirineet pitkälle siitä, että silta oltaisiin purkamassa ja rakentamassa uusi tilalle.

****

Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta. Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

169 Logged Visits

Found it 166     Didn't find it 1     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.