Skip to Content

<

Kuninkaantie Saarimäki

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/30/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Mäen päälle oli jälleen noustava. Hiki puski otsalle ja janokin oli jo kova. Vesileili oli tyhjä ja matkaa seuraavaan majapaikkaan oli pitkälti. Istuin toviksi metsänreunaan kiven päälle. Pian kuului tulevan toisia matkalaisia. Matkaan oli näemmä lähtenyt seurue, joka kulki hevosen vetämillä kärryillä. Taisivat olla hollikyydillä liikenteessä, sillä ajurina näytti olevan tavallinen talonpoika. Matkalaisten asuista päättelin heidän olevan korkeampaa säätyä, sillä talonpoikaisväestö ei olisi tuolla tavoin vaatteillaan koreillut. Kyydissä olleilla rouvilla näytti olevan sen verran paljon värejä ja pitsiä vaatteissaan, ettei niissä tavallisia arkisia askareita tehty.

****

Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta. Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

167 Logged Visits

Found it 166     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.