Skip to Content

<

Kuninkaantie Metsola

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/30/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kovin oli välillä ahdasta tiellä. Sora narskui jalkojen alla ja kivet lentelivät kärryjen ohittaessa minut. Paikoitellen tie oli niin kapea, että kaksi kärryä ei sille mahtunut yhtä aikaa. Satuin paikalle kun kaksi talonpoikaa kiistelivät siitä kumman pitää väistää kapeassa tienkohdassa. Eivät tainneet tietää, että sillekin oli oma sääntönsä. Seurasin tapahtumia aikani ja uskaltauduin kertomaan omat kokemukseni kaupunkilaisena. Kyllä pienempikärryisen talonpojan oli annettava tietä sille, jolla oli valtava heinälasti kyydissään. Ei tässä kohdin tietä päässyt ensin se kumpi ehti huutaa ensin, se sääntö päti vain kapeilla silloilla. Tilanne raukesi ja kumpikin kärrymies jatkoi matkaansa omaan suuntaansa.

****

Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta. Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

193 Logged Visits

Found it 191     Didn't find it 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.