Skip to Content

<

Kuninkaantie Tapiola

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/30/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


No jo oli väkeä liikkeellä. Emännät esiliinoissaan näyttivät kantavan matkassaan nyssykkää, kun toisessa käsipuolella oli pieni lapsi. Väki näytti pysähtyvän läheiselle kivelle ja siinä availivat nyssyköitään. Emännät ottivat esiliinansa ja arkipukunsa pois. He kaivoivat esiin uuden päällyspuvun, jonka laittoivat päälleen. Tämä päällyspuku oli selvästi vankempaa kangasta ja se oli värikkäämpi kuin arkipuku. Lapsikin sai päälleen puhtaan asun. Olivat luultavasti matkalla kirkkoon. Muistan kuulleeni puhetta Silkkikivestä, jolla kirkkokansalla oli tapana vaihtaa kirkkoon sopivammat asut päälleen.

****

Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta. Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

235 Logged Visits

Found it 232     Didn't find it 1     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.