Skip to Content

<

Kuninkaantie Runko

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/30/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Hieraisin silmiäni nähdessäni ison pölypilven etäämpänä. Tuo pilvi oli joko tuulen nostattamaa tai sitten sieltä oli tulossa iso joukko kulkijoita. Koska tuulta ei ollut nimeksikään, jäi vaihtoehdoksi iso joukko kulkijoita. Päätin pysähtyä sillalle ja odottaa tulijoita. Hitaasti ne lähenivät ja saavuttivat sillan. Ohitseni marssi sotilasjoukko, joka oli matkalla omaan suuntaansa. Kuulin ohimenevien sotilaiden kerskuvan sillä, että olivat vieneet Huttulasta kaiken viljan matkaansa mukaan. Onkohan jälleen syttynyt sota jossakin ja lyhyeksi jäänyt rauhanaika jälleen mennyttä?

****

Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta. Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

213 Logged Visits

Found it 210     Didn't find it 1     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.